Stockpot ideja

Kopš atvēršanas 2012. gada janvārī mūsu mērķis ir veidot pusdienu piedāvājumu, kurš ar savu kvalitāti un daudzveidību atšķirtos no apkārtējā, bet līdztekus nebūtu pārāk dārgs vai ilgi jāgaida. Tuvo Austrumu un Indoķīnas virtuve, mazāk pazīstami gardumi no Kaukāza kalniem un Vidusjūras valstīm, gadsimtiem vecas receptes un laikmetīga pieeja gatavošanai - tas viss satiekas mūsu daudzveidīgajā ēdienkartē.

No viena maza restoraniņa Ģertrūdes ielā Stockpot ir izaudzis un nu atvēris tā paplašinājumu Stockpot XL, kas atrodas vien pārsimts metru no jau ierastā restorāna, lai piedāvātu vairāk vietas apmeklētājiem un samazinātu rindas pie durvīm. Arī Pārdaugavā pretī Stradiņa universitātei ir mūsu restorāns Stocpot too.

 

Ričards un Linda

Ričarda specialitāte ir Indijas un Taizemes virtuve, kā arī asie ēdieni no citiem reģioniem. Savukārt ēst gatavošana ir viņa aizraušanās jau kopš bērnības. Tādējādi pēc skolas beigšanas Ričards apguva pavāra profesiju. Pēc divdesmit gadu ilgas ceļošanas, kā laikā savāktas dažādākās receptes, Ričards un Linda izmanto visu savu pieredzi šeit. 

Lindas specialitāte ir meksikāņu un itāļu maltītes, kā arī viņas mīļākais ēdiens - dažādu veidu salāti. Daudzus gadus līdzās Ričardam aizraujoties ar ēst gatavošanu, viņa ir kļuvusi par ļoti labu pavāru.

Speciālie piedāvājumi

Katra 10. porcija par brīvu

Iepērcies vismaz par 5 euro, sakrāj 9 zīmodziņus un saņem desmito maltīti par brīvu

Vakars sākas pussešos

Atpūties pēc dienas darbiem ar glāzi vīna vai alus, un mēs uzsauksim siera plati. Katru dienu pēc 17:30, pasniedzam kopā ar pirmo dzērienu

Nestāvi rindā

Pasūtīt ēdienu līdzņemšanai no Ģertrūdes ielas restorāna var ikdienu līdz 11:20. Pasūtījumu summai jābūt vismaz 9€