Stockpot ideja

Kopš atvēršanas 2012. gada janvārī mūsu mērķis ir veidot pusdienu piedāvājumu, kurš ar savu kvalitāti un daudzveidību atšķirtos no apkārtējā, bet līdztekus nebūtu pārāk dārgs vai ilgi jāgaida. Tuvo Austrumu un Indoķīnas virtuve, mazāk pazīstami gardumi no Kaukāza kalniem un Vidusjūras valstīm, gadsimtiem vecas receptes un laikmetīga pieeja gatavošanai - tas viss satiekas mūsu daudzveidīgajā ēdienkartē.

 

Ričards un Linda

Ričarda specialitāte ir Indijas un Taizemes virtuve, kā arī asie ēdieni no citiem reģioniem. Savukārt ēst gatavošana ir viņa aizraušanās jau kopš bērnības. Tādējādi pēc skolas beigšanas Ričards apguva pavāra profesiju. Pēc divdesmit gadu ilgas ceļošanas, kā laikā savāktas dažādākās receptes, Ričards un Linda izmanto visu savu pieredzi šeit. 

Lindas specialitāte ir meksikāņu un itāļu maltītes, kā arī viņas mīļākais ēdiens - dažādu veidu salāti. Daudzus gadus līdzās Ričardam aizraujoties ar ēst gatavošanu, viņa ir kļuvusi par ļoti labu pavāru.